Novetats

Al CEM ja tenim la LOTERIA de Nadal i del Nen, que serà el mateix número. Tothom que estigui interessat en adquirir-ne, es pot posar en contacte a tennis@cemiraboira.com

El número és el 44294

Gestió Pista PDF Imprimeix

 

L'accés a les noves instal·lacions es fa a través d'una targeta magnètica de la qual només en disposaran els Socis del Club.
Per aquest motiu per a la utilització de les noves instal·lacions del Club cal diferenciar:

 

NO SOCIS:

Per a poder accedir a la nova pista de tennis, cal posar-se en contacte amb les persones responsables del Club (Jacint Tel. 660 593 682) per a reserva i consulta de disponibilitat i preu.


SOCIS:

Per disposar d'una targeta d'accés, cal omplenar el formulari que trobareu a l'apartat "Fes-te Soci" de la pàgina principal o bé sol·licitant-lo a qualsevol integrant de la Junta.
Un cop entregat al Club, aquest us facilitarà una targeta i uns codis d'accés a la web.


Per a poder reservar la nova pista de tennis, l'eina principal serà el calendari de reserva de pista. Aquest és un aplicatiu d'aquesta pàgina web accessible i visible, a la pàgina inicial, només per els Socis registrats.

La reserves efectuades des de la pàgina web, tindran preferència davant qualsevol altre tipus de reserva, sempre i quan es compleixin els següents requisits:

- La durada màxima de reserva de la pista és d’una hora i mitja.
- En cap cas es pot reservar la pista dues vegades al mateix dia, ni tres cops la mateixa setmana. (Superades aquestes reserves, el Soci podrà utilitzar la pista sempre i quan estigui disponible, tenint sempre preferència un altre Soci que hagi reservat o Usuari que hagi contractat el seu ús).
- La reserva s’ha de fer amb una antel·lació d’una hora (mínim) i a una setmana vista (màxim).
- La Junta es reserva el dret de modificar les reserves que hi hagi al calendari en cas de percebre anomalies o incompliments en els requisits anteriors.

 

*És important per als usuaris saber que de moment no disposem ni de vestuaris ni WC a la mateixa pista.

 

La imatge

tennis9.jpg